HOME | DIENSTEN | PORTFOLIO | VOORWAARDEN | CONTACT

Wij bieden een heel scala aan mogelijkheden. Op deze pagina vindt u hier een aantal voorbeelden van. Uiteraard staan wij open voor uw ideeën en overleggen we graag met u over de mogelijkheden die Lumivo u kan bieden.

Projectontwikkeling: luchtfoto van station Vathorst te Amersfoort
Door de geluidsarme werking van onze apparatuur kunnen wij langer op een lokatie vliegen zonder overlast te veroorzaken voor de omgeving. Foto's maken wij op het tijdstip dat u wilt en vanuit de hoek die u kiest. Desgewenst kunt u op lokatie op een monitor meekijken naar de foto's die op dat moment worden genomen.


Vastgoed: hoogtefoto van object te Lunteren
U heeft ook dat huis met die bijzonder mooi aangelegde tuin in de verkoop, dat u onmogelijk vanaf de grond op de foto krijgt? Wij verzorgen voor u de perfecte foto van het hele perceel. Omdat wij niet vastzitten aan een standpunt kunt u het perceel uit meerdere hoeken met perfect gedetailleerde foto's aan uw (toekomstige) klant laten zien. Succes gegarandeerd.


Deze pagina wordt momenteel nog aangebouwd. Binnenkort treft u hier nog een aantal voorbeelden van Lumivo luchtfotografie aan. Kijkt u ondertussen op onze portfolio pagina om een indruk te krijgen van ons werk.

 

Wist u dat?

Lumivo ook in het bezit is van een zeppelin en een mobiele mast. Hiermee zijn wij ook in staat om in dicht bebouwde gebieden te fotograferen.

met onze zeppeling kunnen wij ook in stedelijke gebieden luchtfoto's maken

Onze tot 15 meter hoogte uitschuifbare mast biedt uitstekende mogelijkheden om sfeerimpressies te maken na zonsondergang.

Ons maststatief zorgt voor foto's met diepte, ook als er weinig ruimte is